Beli Online

PESANAN & PEMBELIAN PRODUK HPA SECARA ONLINE

Sesiapa sahaja boleh memesan produk HPA secara online melalui kami tidak kira sama ada anda ahli HPA atau bukan ahli. Setiap ahli HPA akan mendapat Nilai Mata (NM) bagi setiap pembelian yang dilakukan. Untuk membuat pesanan produk HPA, sila klik link dibawah:

http://www.duniaherbahpa.net/beli.asp

Untuk lihat keterangan setiap produk HPA pula, rujuk disini:

[+] http://duniaherbahpa.com/produk-hpa/

“PESAN PRODUK HPA MELALUI KAMI SECARA ONLINE,

24 JAM SEHARI,

7 HARI SEMINGGU,

365 HARI SETAHUN”

89 thoughts on “Beli Online”

  1. Mohd Radzi Bin Abd Aziz

    salam , ingin saya tahu isteri sudah lama jadi ahli tetapi tidak aktif dah lama . dia menjadi ahli semenjak tahun 2007, dan keahliannya masih boleh di gunapakai ke?

  2. Salam,
    Saya ingin bertanya, adakah ubat consinium plus sesuai dimakan oleh kanak2 yang berumur 12tahun.Ini kerana, adik saya mengalami alahan resdung yang agak teruk berbanding saya.

  3. Salam,

    Nak tanye:
    1)Saye sdg mggunakan set centella white,seandainya slh satu produk habis dipakai,di mana sy boleh dptkan?sbb stokis yg sy beli produk ni hanya menjual set shj(stokis klang)..

    2)kad keahlian sy hilang,apa yg ptt sy lakukn kalo sy nak mbeli brg hpa?

    3)sy dh mnjd ahli hpa dh sthn lbh,tp sy tak tahu berapa jumlah mata yang terkumpul,sdgkan setiap bulan sy mbeli brg Hpa..mcm mana nk tahu jumlah mata saya?

    Tima Kasih

  4. salam,sy sekarang berada di matu, sarawak..saya menghadapi kesukaran untuk membeli barangan hpa kerana kedudukan stokis yang jauh..bolehkah sy membeli barangan hpa melalui website ini?

  5. Salam, saya salah seorg ahli HPA,saya amat berminat utk memiliki HPA water filter tetapi bolehkah saya membayar secara ansuran bulanan seperti mana MLM yg lain?

  6. sesiapa mncari ejen kawasan wangsa maju. dan ingin memesan produk hpa bagi kawasan wangsa maju. sila hubungi saya zulkefli di 0132120161.

    terima kasih.

  7. salam..
    sy kena buat satu projek dan sy dikehendaki memilih 1 syarikat.jadi sy mmlih HPA sbgai pilihan..
    sy memerlukan contoh invois dan trial balance untuk dua bulan lepas…
    adakah sy akan dapat contoh invois dan trial balance tersebut????
    terima kasih…

  8. Saya sedang mencari produk spirulina,jeli gamat emas dan jel gamat. HPA ade tak produk2 ni? If ade, brp harga (bukan ahli)?kalo boleh nak jenis pil.sy ade bbrp prob:
    1)masalah berat badan
    2)luka lmbt sembuh (spt ketuat)
    Produk2 yang sy nak ni bole membantu masalah sy ke?

  9. assalamualaikum..
    saya ingin bertanya Produk HPA ada x mengeluarkan RADIK PLUS dan adakah ia di khaskan utk 1 jantina sahaja..
    Sekian, terima kasih.

  10. assalamualaikum…. saya aie…. saya nk tanya… Dimana stokis hpa berdekatan di ampang selangor untuk saya dapatkan produk ini?

  11. Noraini Binti Borhan

    sy ahli HPA, tp sy xingat no ahli saya.camne nk dptkan no tu?sydh lama xaktif n still menggunakan brgan HPA.

  12. nasirin bin mohd shariff

    mcmana dan di mana saya boleh dapatkan JAWI POWER SAVER. dah lama saya cari. sehingga sekarang saya tak dapat lagi. boleh bagitahu saya.

  13. mohd haji man

    saya sedang mencari cari peluang perniagaan. Bolehkan HPA membantu saya.Jika saya ingin menjadi stokis HPA, bagaimana caranya.

    Teriam Kasih.

  14. salam..kucing sy ni mengalami luka yg xsembuh2.dah berbulan2 lamanyer.dh kasi ubat dr vet pon xsembuh2 gak. so sy nk try bg jeli gamat la plak boleh ker?

  15. As salam, i need to buy (would be grateful if they can be delivered. I am staying in bukit jelutong) radix chicken. How and where can i buy?

    1. salam wtia, you can come to our outlet at Shah Alam.

      Alamat:

      No 2. Jalan Kristal J7/J,
      Seksyen 7 Shah Alam.
      (Landmark: depan padang Sek Ren Keb Seksyen 7, Shah Alam)

      Waktu Operasi:

      Dibuka:

      Isnin – Khamis 10 pagi – 1 pagi.
      Jumaat – Ahad 10 pagi – 12 tengah malam.

  16. Assalamualaikum, kepada sesiapa berkenaan…
    Sy pengguna penapis air Dew di JB. Di mana sy boleh dapatkan katrij penapis tersebut? Terima kasih.

Leave a Reply to ct Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge
DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir