Kunjungi Booth HPA di Halfest, PWTC Mulai 10-14 Okt 2012

Halfest (Halal Fiesta) Malaysia 2012

Apakah Halfest?

Daripada pengasas MIHAS, kami bawakan kepada anda EKSPO HALAL TERBESAR MALAYSIA khusus untuk pengusaha produk halal tempatan!

HALFEST – sebuah ekspo Halal yang diwujudkan untuk memperkukuhkan dan merangsang industri halal tempatan sebelum melangkah ke pasaran global. HALFEST turut mempunyai sasaran untuk menjadi platfom dalam membangunkan pasaran halal di peringkat negara.

HALFEST – platform halal paling efektif buat pengusaha produk dan perkhidmatan untuk mempromosikan dan memasarkan produk mereka kepada pengguna tempatan di samping meningkatkan hubungan perniagaan antara penggiat industri dan konsumer tempatan.

HALFEST – memberi faedah kepada pasaran tempatan dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan halal secara agresif di mata umat Islam dan bukan Islam di Malaysia dan orang ramai.

HALFEST sememangnya amat dinantikan penuh kemeriahan dengan pelbagai aktiviti-aktiviti yang meriah! Penampilan selebriti terkenal, demonstrasi dan pertandingan memasak, kuiz dan permainan untuk kanak-kanak dan pelbagai aktiviti menarik menjanjikan keseronokkan khusus untuk seisi keluarga. Di samping itu, Halfest turut menjanjikan peluang membina rangkaian di seluruh tapak ekspo di samping menyediakan platform untuk membincangkan kebimbangan tentang integriti produk-produk halal dalam minda semua pengguna-pengguna halal dan pelbagai topik berkaitan dalam usaha mewujudkan usahawan negara yang berdaya saing.

Event: Halal Fiesta (Halfest) Malaysia 2012
Date: 10 – 14 October 2012
Venue: PWTC, Kuala Lumpur Malaysia
Tel : +603 62034433
Email: enquiry@halal.org.my
Website: http://www.halfest.com.my/

Jangan lupa kunjungi booth HPA di Halfest 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge