Maintain 150 NM Sahaja Untuk Naik Pangkat Melalui PBC

Setelah program keusahawanan utama HPA iaitu Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) dilaksanakan sejak 2006, terdapat beberapa perubahan yang dilakukan kepada syarat kenaikan pangkat. Terkini ialah syaratnya telah dipermudahkan lagi dimana peserta PBC hanya perlu maintain sebanyak 150 NM sahaja pada bulan pertama hadir ke PBC untuk layak mendapat kenaikan pangkat. Terima kasih diucapkan kepada pihak pengurusan HPA khususnya Pengarah Urusan, Alwahida Marketing dan para PJS diatas pengumuman ini.

Ini adalah kenyataan rasminya:

Sukacita dimaklumkan kepada semua pengedar HPA bahawa mulai 1 April 2011 ini, AlWahida Marketing Sdn Bhd sepertimana yang diumumkan oleh Pengarah Urusan di akhir program KPJ di HPAic baru-baru ini bahawa syarat baru maintain PBC cuma 150 NM sahaja.

Syarat baru ini berkuatkuasa mulai 1 April ini.

Perlu diingat bahawa maintain 150 NM dalam satu invois mesti dilakukan dalam satu bulan sahaja iaitu bulan yang ia hadiri program PBC.

Maka dengan pengumuman baru ini maka syarat maintan 300NM dalam tempoh 2 dan 3 bulan terbatal dengan sendirinya mulai April 2011 ini.

Semoga berita gembira ini akan menjadi pembakar semangat kepada semua pengedar dan ahli HPA dalam usaha mengembangkan jaringan rakan niaga dan mempromosikan produk halal HPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge