Sasaran RM 20 Juta Sebulan & RFC Melaka

HPA mengorak langkah menuju tahun 2010 dengan meletakkan sasaran jualan RM 20 juta sebulan sebelum bulan September 2010.  Sasaran ini tampak realistik dengan strategi pemberian insentif yang cukup lumayan. Para ahli HPA tidak sepatutnya melepaskan peluang ini begitu sahaja.

Klik gambar untuk paparan lebih jelas. Cetak jika perlu.

Perjumpaan antara PJS SeMalaysia dan perjumpaan herbalis seluruh Malaysia juga telah diadakan bagi merencana dan merangka strategi ampuh bagi mencapai sasaran tersebut. Slogan HPA bagi tahun 2010 ialah “Herba Menguasai Dunia” memberi makna bahawa HPA akan terus mengutamakan produk perubatan herba sebagai perniagaan teras.

Kenyataan Pengarah Urusan HPA dari blognya:

Insentif 2010 – Durian Runtuh

Benar-benar menjadi kenyataan! Bila syarikat berada dalam keadaan stabil dan kuat, ia akan memberikan impak positif kepada ahli. Kali ini target 20 juta dijangka akan berjaya dicapai lebih awal daripada masa yang ditentukan . Perjumpaan PJS Malaysia dan Indonesia menampakan petanda bahawa tahun 2010 HPA akan bangkit lebih berprestij di persada MLM.

Kalau dahulu HPA hanya dikenali dengan kopi radix sahaja tetapi di masa hadapan ia akan dikenali sebagai pengeluar produk halal yang terbesar di Negara ini. Semuanya bergantung sejauh mana HPA memainkan peranan utama sebagai penyelamat ummat. Apapun insentif 2010 tetap menjadi pemangkin pasaran yang telah sedia ada.

Tahun 2010

Kita meletakkan sebuah harapan agar tahun 2010 akan menjadi tahun terbaik pada HPA dalam sejarah peniagaan MLMnya. Program PIC yang diadakan beberapa hari yang lepas menjadi program keilmuan herba yang terakhir pada tahun ini. Sementara itu, kelmarin juga berlangsungnya perhimpunan alumni sijil herbalis yang bertekad untuk mengembalikan kecemerlangan pengubatan herba JAWI pada tahun hadapan.

Cawangan-cawangan HPA yang berpotensi juga akan membuka pusat-pusat perawatan yang dikelolakan oleh para herbalis disamping reka bentuknya menjurus kepada HPA HALAL MART.

Seramai 200 orang PJS dan leader juga telah dikumpulkan bagi mengetuai gempur radix dipasaran. Kehadiran ini cukup menjadi perangsang kepada perniagaan HPA yang kini sedang menuju puncak 20 juta sebulan InsyaAllah.

Restoran RFC Cawangan Melaka (Mydin Mall)

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Sumber gambar: http://groupsahabatnetwork.blogspot.com/

Berita baik untuk rakyat Melaka. Restoran RFC ke-5 telah dibuka di Mydin Mall, Melaka dan telah dirasmi pada 24 Disember 2009 oleh Pengarah Urusan HPA sendiri.

1. RFC Lagenda – Sungai Petani
2. RFC Shahab Perdana – Alor Setar
3. RFC Laguna – Sungai Petani
4. RFC Kluang – Johor
5. RFC Mydin Mall – Melaka.

Menurut Tuan Haji Ismail, walaupun pembukaan ini tidak dilakukan secara besar besaran tetapi RFC ini merupakan RFC tercantik sehingga kini menurut pandangan beberapa orang pemerhati. InsyaAllah akan menyusul segera 4 lokasi baru yang akan di beritahu kelak.

Khabarnya lokasi lain tersebut ialah Shah Alam, Ampang, Kuala Terengganu dan Kubang Kerian. Sama-sama kita nantikan.

9 thoughts on “Sasaran RM 20 Juta Sebulan & RFC Melaka”

 1. sallam..
  ..Pd 28/03/2010…saya telah bekesempatan..ke pokok sena utuk teman kawan pi kenduri
  selepas tu ptg nyer singgah di Shahab perdana…puas gak mencari pasai tempat tk penah smpai..
  ..akhir nyer.. jumpa…”’RFC”’
  ..sedap sgt rasa nyer..
  jd kekwn …kalo ke utara…singgah2 lah yek!!!
  ….”’cayo2 HPA..

   1. Assalamualaikum….rugi rasanya RFC mka tlh ditutup…km peminat setia RFC…adakah cadangan atau caw len RFC di melaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge