Perasmian Radix Chicken House Di Kluang 21 Nov Ini

radix-chicken-house-kluang

Bertuah sungguh orang di Kluang. Sebaik sahaja RFC di sana dibuka, satu lagi restoran baru Radix Chicken House (RCH) akan turut bersama-sama beroperasi. Ia bertempat di Kluang Business Centre di belakang CIMB Kluang.

Majlis Pelancaran Radix Chicken House (RCH) akan diadakan pada 21 November 2009 bertempat di perkarangan restoran Radix Chicken House (RCH). Perasmian ini akan dilakukan oleh PU , Tuan Haji Ismail Haji Ahmad.

Semua ahli HPA dan cawangan-cawangan Al-Wahida Marketing di seluruh negara dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis tersebut.

3 thoughts on “Perasmian Radix Chicken House Di Kluang 21 Nov Ini”

  1. Assalamualaiku,
    Alangkah baiknya kalau cawangan RCH dan RFC buka di Parit Buntar Perak dan Jawi Pulau Pinang, kami warga Nibong Tebal hendak makan makanan halal seperti RFC terpaksa pergi Sungai Petani jauh sungguh rasa tak berbaloi tumpuan terhadap jalanraya dan masa jadi terpaksalah makan ayam goreng bervaksin.

  2. Tahniah HPA dan orang2 Kluang. Jealous I..Bila nak open secara rasmi di Melaka..tak sabar rasanya nak rasa RFC.

  3. Bagi yang belum pernah merasa makan di RFC dan Radix chicken house, cuba la. Memang tidak menghampakan terutama di Radix chicken house. Ala-ala Kenny rogers. Kami sekeluarga memang gemar dengan rasanya. Emak yang cukup x berminat untuk makan ayam, nampaknya begitu berselara waktu menjamah nasi ayam ekonomi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge