Herba D Campuca

campuca-02

Khasiat:

 • Mengatasi masalah lendir atau mukus dalam salur pernafasan.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia : RM 22.00
Sabah & Sarawak: RM25.00

Harga Pengedar
Semenanjung Malaysia : RM 17.00
Sabah & Sarawak: RM22.00

Nilai Mata: 7

Artikel Tulisan Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad, Pengarah Urusan HPA Tentang Produk Herba D Campuca

Produk Campuca.

Salah satu lagi produk kapsul yang dipasarkan melalui MLM HPA. Produk ini dibuat daripada daun betik dan khasiatnya yang paling ketara ialah untuk penyakit-penyakit kardiovaskular. Getah betik pada daun mengandungi bahan yang dikenali sebagai “papain” mengelakan berlakunya pengerasan di dinding arteri darah yang menyebabkan penyakit arteriskelorosis.

Getah betik digunakan untuk melembutkan daging dalam masakan benar-benar juga berfungsi. Pesakit tertentu juga akan menerima kesan yang sangat baik dimana darah akan turun ke paras normal selepas pengambil herba ini. Selain daripada itu banyak kajian menunjukan kewujudan “papain” sangat berguna terutama untuk batuk jika setitik getah betik dicampurkan dalam satu sudu madu lebah HPA. selamat mencuba.

6 thoughts on “Herba D Campuca”

 1. sebagai salah seorang perawat dalam hpa saya telah mncuba herba ini utk pesakit yg mempunyai msalah pnafasan dan hingus byk yg tiada henti. alhamdulillah dlam seminggu penganbilan herba ini, pesakit tersebut telah pulih dari penderitaan beliau. biiznillah!!

 2. Salam..
  Adakah Produk ini sesuai untuk org yg mpyai penyakit darah tinggi dan sakit sendi2 yg kdg sering kesemutan@kebas2 pd punggung?

 3. Salam,
  Boleh tak saya mengamalkan herba ini utk masalah saya iaitu terasa kahak atau macam benda keras di bhg tekak sewaktu hendak menelan macam tak lepas (kadang2 terasa)
  penggunaan dos yang dicadangkan?

 4. Salam,
  Kegunaan produk ini adalah untuk mengurangkan mukus dan melegakan asma, yang mengelirukan adalah, keterangan produk yang lebih kepada ubat sakit jantung, tolong jawab sebab saya sedang mencari penawar untuk asma.

 5. Ibu saya mempunyai penyakit asma. Sentiasa sesak nafas dan mempunyai lendir yang akan menyebabkan tersumbat semasa beliau bernafas. Adakah Kapsul ini boleh diamalkan.? Beliau menghidap penyakit asma kronik…. dan masih mengamalkan healer… mka beliau sentiasa merah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge