Kursus Bekam Di Utara

KURSUS BEKAM DI ALOR SETAR

Kursus Bekam (Hijamah) akan diadakan pada:

04 Disember 2008 (Khamis), mulai jam 9 pagi hingga 6 petang

bertempat di Wisma Hijamah (depan Insaniah – bertentangan Masjid Mergong), Alor Setar Kedah

Yuran sebanyak RM200 dikenakan kepada setiap perserta. Yuran ini termasuk kelengkapan alatan berbekam dan bahan-bahan kursus serta sijil penyertaan. Peserta akan didedahkan dengan teori dan teknik-teknik berbekam. Sesi praktikal juga akan dijalankan.

InsyaAllah, diyakini peserta yang hadir dalam kursus ini mampu untuk menjadi pembekam yang hebat. Sesiapa yang berminat hadir, bolehlah menghubungi PJS Azizan Bin Ahmad ditalian 019-4715917.

=============================================


KURSUS BEKAM DI KUALA KANGSAR

Kursus Bekam (Hijamah) dan Kiropraktik selama sehari akan diadakan pada 30.11.2008 (Ahad) di Chandan Puteri, Bukit Chandan Kuala Kangsar mulai jam 8.30 pagi hingga 6.00 petang.

 

Moderator kursus ini ialah PJS Ustaz Sabri Ahmad, Ustaz Nizam Nurusyifa dan Puan Fathi Salamah. Ia terbuka kepada peserta lelaki dan wanita. Yuran dikenakan sebanyak RM200 termasuk alatan bekam dan bahan-bahan kursus.

Sesiapa yang berminat hadir bolehlah menghubungi PJS Ustaz Sabri Ahmad ditalian 013-4674628. Penyertaan terhad kepada 30 orang sahaja. Peserta yang mendaftar terlebih dahulu berserta deposit tunai RM150.00 akan diberi keutamaan.

Baca Artikel Tentang Berbekam Disini

5 thoughts on “Kursus Bekam Di Utara”

  1. Assalammualaikum,

    Dimana kursus berbekam ini akan diadakan lagi? adakah kursus ini ada diadakan di Johor Bahru? jika ada, berapa kos kursus? Terima kasih.

  2. Assalaamu’alaikum.
    Saya berminat nak ikuti kursus bekam. Harap dapat hubungi saya bila kursus akan diadakan.
    0197553942

  3. salam..saya student uitm kedah, wakil bagi kumpulan saya ingin membuat penyelidikan untuk subject entrepreneurship iaitu mengenai rawatan bekam.Oleh itu, boleh saya ingin tahu macam mana cara untuk kami membuat temujanji dengan wakil dari pihak tuan/puan secepat yang mungkin hanya untuk bertanyakan beberapa soalan yang berkaitan dengan rawatan bekam ini?kerjasama daripada pihak tuan/puan amatlah kami hargai.terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge