16 thoughts on “Ayam Kampung Organik”

 1. saya minat jadi pengedar tapi tak mampu nak jadi stokis.sedangkan saya ada kedai di masjid india kL.kedai saya buat bekam darah,bekam lintah refleksi kaki.

 2. salam..
  bolehkah kami menemubual pihak encik untuk mendapatkan maklumat tentang penternakan ayam kampung organik untuk projek entrepreneurship kami. jika boleh bagaimana caranya untuk menghubungi pihak tuan bagi mendapatkan maklumat dan kelulusan untuk melawat ladang penternakan ayam kampung organik tuan.
  tq..

 3. Mohammad Nor Safian

  Assalamualaikum,

  Saya berminat utk mengetahui peluang kontrak perladangan dgn pihak tuan. Untuk pengetahuan, saya mempunyai 4 ekar tanah yg tidak diusahakan. Harap tuan dpt berkongsi dgn saya melalui e-mel diatas.

  Terima kasih.

 4. Salam.Adakah ayam organik ni ada dijual di stokis kawasan Sabah? Berapakah harganya kerana ia tdk tertera pd paparan. Atau ia hanya dapat dipasarkan di Semenanjung sahaja buat masa kini?

 5. assalamualaikum…
  adakah pihak HPA memerlukan “pegaga”… saye boleh membekal “pegaga” sebanyak lebih kurang 1000kg untuk setiap 2 minggu kepada HPA.. jika pihak HPA berminat, bagaimanakah saye boleh berurusan dengan pihak tuan…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge
DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir