1 Ramadhan Perjuangan MLM HPA Bermula

puasa.jpg

Salam Ramadhan,

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dari warga DuniaHerbaHPA.com.
Semoga kita dapat memperbanyakkan amalan ibadah di bulan Ramadhan yang penuh barokah ini.

Tahukah anda 1 Ramadhan adalah tarikh bermulanya perniagaan produk HPA secara Multi Level Marketing (MLM). Ya, benar. 1 Ramadhan 1997 adalah tarikh pelancaran MLM HPA. Sehingga 1 Ramadhan yang lalu, maka genaplah usia 11 tahun MLM HPA.

Teruskan beramal dengan produk herba HPA di malam hari dan waktu sahur untuk menjaga kesihatan dan memberi tenaga yang secukupnya untuk kita mengharungi bulan Ramadhan yang mencabar ini. Khabarnya, Kordial Kurma akan dipasarkan semula. Sama-sama kita nantikan.

Ucapan daripada Pengarah Urusan HPA:

Sumber: http://jawiherbshop.blogspot.com/

Selamat Menyambut Ramadhan al mubarak.

Di kesempatan ini saya dan keluarga ingin menyampaikan ucapan selamat menyambut bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkatan.Semoga Ramadhan tahun ini menjadi penebus dosa kita bersama.Pada tahun 1997 (1 Ramadhan) merupakan tarikh pelancaran MLM HPA di pesada dunia peniagaan.

Kita memilih bulan Ramadhan pada ketika itu kerana kita yakin dengan keberkatan Ramadhan dan pertolongan dari Allah dari jalan yang tidak diduga duga.Setelah 11 tahun kita sama menempuh duri dan badai akhirnya hari ini kita dapat menyaksikan betapa kehaziran HPA di tengah tengah masyarakat telah diterima malah mendapat sokongan padu dari setiap lapisan masyarakat.

Semoga Ramadhan kali ini membuka pintu kedua buat HPA mencipta sejarah bagi mewakili ummah. InsyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge