Kit Niaga HPA Kini RM 30!

Kit Niaga HPA Kini RM 30 sahaja!

Untuk makluman semua, harga Kit Niaga HPA kini telah dinaikkan daripada RM 20 kepada RM 30. Walaubagaimanapun, Kit Niaga HPA RM 20 masih boleh didapati di stokis dan cawangan HPA dan anda boleh membelinya sementara stok masih ada.

Kenapa RM 30? Mahal la pulak!

Ini kerana terdapat perubahan besar-besaran terhadap Kit Niaga baru yang mana katalog-katalog produk telah disatukan dalam satu fail khas yg sangat cantik dan menarik. Buku Plan Pemasaran juga turut dikemaskini.

Semoga dengan kit baru yg cantik ini dapat sama-sama kita gunakan untuk mempromosi produk HPA dengan lebih mudah dan efektif.  Jangan simpan buat hiasan pulak! :)

*Gambar kit baru akan di upload kemudian.

5 thoughts on “Kit Niaga HPA Kini RM 30!”

  1. Saya cadangkan agar air mineral dapat dikurangkan harganya kerana memberi peluang pada kedai runcit yang menjadi ahli mendapat untung sedikit. Begitu juga dgn stok barang2 sabun, ubatgigi atau barangan kesihatan diri….cadang je ni

  2. Salam Muhazam, harga yg diberikan sudah berpatutan kerana sebagai ahli HPA, selain mendpt untung runcit, anda juga akan mendapat bonus bulanan dari HPA. Mungkin sesetgh produk boleh dipertimbangkan harganya semula oleh HPA.

    Salam En Fared (hpasiber), kit niaga dinaikkan harga kerana katalognya telah diubahsuai dan di jadikan fail yg mana ia kelihatan lebih menarik dan tersusun berbanding sebelum ini.

  3. salam, saya dh bli kit niaga. masalahnyer borang keahlian hilang. bagaimana utk mendapatkan borang keahlian sahaja tanpa membeli kit niaga yg baru.tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge