wahdah.jpg

Wahdah (Cecair Pencuci Pinggan)

Cecair pencuci Wahdah ini dapat menanggalkan kotoran minyak pada pinggan mangkuk. Juga bertindak melembutkan tangan dan boleh digunakan bagi yang mempunyai tangan sensitif.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 5.50
Sabah & Sarawak: RM 6.50

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 5.00
Sabah & Sarawak: RM 5.50

Nilai Mata (NM): 1

7 thoughts on “Wahdah (Cecair Pencuci)”

  1. Tahniah dan bersyukur atas penghasilan cecair pencuci pinggan. Saya sudah mencuba Wahdah tetapi kepekatannya agak kurang menyebabkan penggunaan memerlukan sukatan yang lebih

  2. Cik Imah, terima kasih kerana mencuba produk Wahdah. Produk ini kurang pekat atas beberapa sebab. Ia tidak menggunakan bahan-bahan yg meragukan seperti lemak binatang atau sebagainya yg syubhah yang mana jika produk lain di pasaran, mereka menggunakan bahan ini utk memekatkan cecair pencuci tersebut. HPA tidak mahu terlibat dgn perkara-perkara sebegini. Jadi, ia kurang pekat sedikit tapi HPA telah melakukan kajian bahawa getah betik sebenarnya mampu menggantikan lemak binatang ini utk memekatkan cecair pencuci ini. Mudah-mudahan mereka akan memperbaiki semula produk cecair pencuci ini pada masa akan datang. Harap maklum.

  3. Saya difahamkan bahawa berita terkini mengkhabarkan kepekatan Wahdah telah berjaya dipertingkatkan. Minta komen dan sudahkan ia berada di pasaran..?

  4. Salam En Anuar, memang benar kepekatan produk Wahdah telah berjaya ditingkatkan. Dan ia juga telah mula dipasarkan di semua cawangan dan pusat jualan HPA seluruh Malaysia. Terima kasih kerana peka dengan perkembangan semasa produk-produk HPA.

  5. bagusnya!selepas membasuh ikan,saya bersihkan tangan dengan wahdah.hilang semua bau hanyir di tangan.guna sikit je pun.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge
DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir