Komen & Pertanyaan

Saya mengalu-alukan sebarang komen daripada anda sama ada mengenai web ini atau tentang produk HPA, perniagaan HPA, Perkongsian Bijak dan sebagainya. Anda juga boleh berkongsi pengalaman anda menggunakan produk HPA diruangan ini. Jika ada sebarang pertanyaan, sila emel muhamadredza@yahoo.com . Komen anda amat-amatlah saya hargai. Terima kasih.

Nota: Klik perkataan ‘Comments’ di bawah jika ruangan komen tidak muncul. Sila beri alamat emel anda yang sebenar untuk memudahkan urusan selanjutnya. Komen anda akan ditapis terlebih dahulu sebelum dipaparkan dalam web ini.

315 thoughts on “Komen & Pertanyaan”

 1. bila agaknya hpa nak keluarkan katalog baru? katalog berkulit merah yang dibekalkan semasa jadi ahli baru hanya memuatkan penerangan mengenai 80 produk sahaja termasuk yang dah dimansuhkan. sekarang produk hpa da 400 lebih, rasanya dah sampai masanye untuk berhijrah kot .. hpa bole kan?

 2. Salam,

  Saya ingin tahu jika kandungan gula dlm darah adalah sekitar 6.0(selepas puasa), bolehkah ubat2 seperti plantisol dan sebagainye diambil untuk menurunkan kandungan gula tersebut.

  Terima kasih.

 3. Salam,

  Saya pelanggan dan juga ahli HPA, sekarang sangat sukar untuk mendapatkan Raddix diet apakah sebabnya. Saya telah mencari di pantai barat Malaysia semuanya memaklum tiada stock. Apakah puncanya, adakah untuk memeberhentikan pengeluaran atau bahan tiada? Harap mendapat maklumbalas sebab saya telah mendapat keberkesanan dengan izin Allah hanya meminum Raddix Diet.

  Wassalam.

 4. salam..saya nak tahu keterangan yang lengkap tentang penyakit hepatitis B dan set untuk penyakit ini..untuk tempoh berapa lama perlu dimakan dan kesan pengambilan set untuk penyakit hepatitis ini..sekian..terima kasih..

 5. saya telah mendaftar menjadi ahli dengan pengedar hpa di kuala terengganu.
  Adakah pihak hpa mengeluarkan kad keahlian dan nombor ahli supaya saya dapat membuat pembelian dengan harga pengedar.
  sekian terima kasih.

 6. as’kum,sy merupakan ahli&pelanggan hpa..sblm ni sy mengamalkan pil perancang kehamilan dr farmasi luar,tp,ada kesan sampingan yg memudaratkan kesihatan saya..selama sy bersama hpa,sy blm tau apakah produk yg dpt menjarakkan kehamilan secara sihat tanpa kesan sampingan..sy merupakan ibu kepada 2 anak & berumur 27thn..

 7. salam satu malaysia saya ingin bertanya kepada pihak pengurusan hpa apakah produk hpa yang boleh mengubati penyakit batu karang.
  sekian terima kasih

 8. Salam, saya ucapkan tahniah atas kemajuan produk keluaran Muslim ini…Sebenarnya kami sekeluarga baru mula menggunakan produk hpa bermula 2011 ini, mak dan ayah saya yang menghidap masalah jantung, kencing manis dan darah tinggi telah berhenti menggunakan ubat hospital dan bertukar kepada produk herba HPA, kami juga mencuba produk makanan HPA yang laih…tapi sangat mengecewakan sebagai pengguna produk ini… kerap kehabisan stok… saya tingggal di negeri sembilan… ada ketikanya jika habis di seremban saya sanggup ke bahau atau nilai tapi hasilnya tetap sama… habis… alasannya yang diberikan oleh pengedar @ stokis @ wakil hpa, stok memang selalu habis cepat… ini bermakna pengeluaran produk tidak mampu menampung keperluan…saya sebenarnya berusaha untuk memastikan keluarga saya mengambil makanan yang dijamin halal ini tapi kalau kerap tiada memang kecewalah… contoh ubat jantung, ayam, sos, kopi radix diet dll… saya harap komen saya ini mendapat perhatian dari pihak yang sepatutnya… baiki kelemahan yang ada demi kebaikan umat Islam, terutama pengguna…

 9. Assalamualaikum, saya cuma nak bertanya kenapa produk madulia sentiasa ‘out of stock’. Disini saya syorkan pihak syarikat membanyakkan keluaran produk tersebut memandangkan keadaan cuaca yang tak menentu (panas) pada masa sekarang boleh menyebabkan batuk. Harap maklum.

 10. Assalamualaikum..saya baru lepas melahirkan anak yang ketiga dan masih menyusukan bayi saya.adakah saya boleh makan paramaria plus ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge