biskut-radix-baru.jpg

Diadun bersama tepung gandum, lelemak sayuran, gula, marjerin dan tepung jagung. Sesuai dibawa bersendirian atau bersama keluarga dimana dan pada bila-bila masa. Radix Cookies seberat 210 gram ini dibungkus dan terdapat di dalamnya dua keping dalam setiap balutan amat sesuai dibawa ke mana jua terutama bagi perjalanan jauh tanpa perlu risau ianya mudah rosak atau tercemar. Sangat sesuai bagi seisi keluarga dan boleh dimakan bersama Kopi Radix.

Biskut Radix ini diadun bersama tujuh jenis herba seperti yang terdapat di dalam Kopi Radix iaitu Tongkat Ali, Teja Lawang, Tebu Gajah, Mata Pelanduk, Mengkudu Hutan, Larak Hutan dan Halban. Ia menjadikan Biskut Radix bukan sekadar biskut biasa untuk mengalas perut, tetapi turut menjaga kesihatan.

Sinergikan Radix Cookies dengan Kopi Radix, ia akan memberikan kesan berikut:

 • Makanan terbaik bagi orang yang sihat
 • Makanan pilihan bagi orang yang sakit
 • Baik untuk pesakit yang baru selesai menjalani pembedahan
 • Kecergasan untuk anak-anak dan menguatkan otot
 • Pemberi tenaga segera
 • Baik untuk ibu lepas bersalin

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 5.50
Sabah & Sarawak: RM 6.50

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 4.50
Sabah & Sarawak: RM 5.50

Nilai Mata (NM): 2

Berat: 210 gram

9 thoughts on “Biskut Radix”

 1. Salam cik dilla, anda boleh cdgkan kpd pihak HPA utk design yg lebih menarik. Sila hantar emel kpd wahida@hpa.com.my. Pada saya, yg paling penting ialah khasiat yg terkandung dlm Biskut Radix ni. Jadikan ia biskut harian anda.

 2. salam…
  saya adlah seorang pelajar UMT sedang menjalankan penyelidikan tentang biskut herba. oleh itu saya ingin mengetahui business plan untuk menjalankan perniagaan ini. seperti kos,bahan-bahan mentah,dan sebagainya. diharap pihak tuan dapat memberi kerjasama untuk menjayakan penyelidikan kami. terima kasih….

 3. Pn Eja, biskut radix boleh diamalkan oleh kanak-kanak berusia setahun dan ke atas. Baik untuk kecergasan anak-anak dan menguatkan otot kerana adanya khasiat sinergi tujuh herba dalam biskut ini.

 4. saya berminat dengan produk biskut herba..saya ingin dapatkan sample dahulu bagi produk biskut herba ini.

  terima kasih..

 5. salam….saya student marketing dari UUM sedang menjalankan satu marketing plan bagaimana untuk memasarkan produk biskut Radix nie…diharap pihak tuan/puan boleh membantu kami dalam memberikan input mengenai produk ini…tq

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge
DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir