Siapa Kami

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Salam ukhwah daripada kami, pengendali laman web DuniaHerbaHPA. Laman web ini diwujudkan bertujuan untuk memberikan informasi dan maklumat terkini berhubung perniagaan dan produk HPA. Selain itu, ia juga adalah untuk menambah lebih ramai lagi rangkaian usahawan HPA tidak kira dimana jua anda berada.

Setelah mencuba dengan blog percuma wordpress (duniaherbahpa.wordpress.com), akhirnya kami berpindah ke hosting berbayar dan domain kami sendiri di www.duniaherbahpa.com . Laman blog sebelum ini mendapat sambutan yang di luar dugaan kami. Penyertaan ahli melalui online juga sangat menggalakkan disamping komen dan pertanyaan yang diajukan kepada kami berhubung produk dan keahlian HPA. Walaupun kami bukanlah orang yang selayaknya menjawab pertanyaan tersebut, kami tetap terus cuba menjawab bagi pihak HPA. Ingin dimaklumkan bahawa kami bukanlah staf HPA tetapi hanyalah pengedar HPA sahaja. Hits yang agak tinggi yang kami terima setiap hari menunjukkan para pengedar dan orang ramai sangat memerlukan maklumat mengenai produk dan perniagaan HPA.

Kini kami telah berjaya melancarkan sistem MLM autodownline secara online yang membolehkan anda menaja dengan lebih mudah, cepat dan berkesan. Ini webnya:

–> www.duniaherbahpa.net

Diharap anda semua berpuashati dengan segala perkhidmatan yang kami tawarkan di DuniaHerbaHPA ini.

Hubungi Kami

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk HPA / perkhidmatan yang kami sediakan / komen serta cadangan mengenai website kami, sila hubungi kami menerusi ruangan Comments di bawah atau anda boleh terus menghubungi kami di talian yang disediakan. Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi meningkatkan lagi perkhidmatan kami serta mempermudahkan anda berurusan dengan kami.

 

HQ HPA Call Center:

No.Tel : 011-10759717

1076954_791850054193238_2012026726896952768_o

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

Rangkaian DuniaHerbaHPA
www.duniaherbahpa.com