Hubungi

Laman web ini bukan web rasmi syarikat HPA. Ia merupakan web peribadi group kami DuniaHerbaHPA.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk HPA / perkhidmatan yang kami sediakan / komen serta cadangan mengenai website kami, sila hubungi kami menerusi ruangan Comments di bawah atau anda boleh terus menghubungi kami di talian yang disediakan. Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi meningkatkan lagi perkhidmatan kami serta mempermudahkan anda berurusan dengan kami.

 

HPAIC
Lot 1065 & 1066, Fasa 19, Laman Seri Business Park 7,
Persiaran Sukan, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

No.Tel : 03-5512 8717 , 011-10759717

 

1076954_791850054193238_2012026726896952768_o

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

Rangkaian DuniaHerbaHPA
www.duniaherbahpa.com

211 thoughts on “Hubungi”

  1. salam…no ahli saya 324909.MY01
    alamat lama:
    C G-1 KIP TUN TELANAI, 21400 MARANG, TRG

    -untuk pertukaran ke alamat baru saya…

    LOT 8359, KG. PUSU TIGA,
    21400 MARANG, TRG

    boleh tlg uruskan…saya dah byk melakukan urusan belian tp bonus x dpt…

  2. saya ada kawan yg mempunyai masalah kurang darah merah..skrg dia makan ubat HB adakah sesuai ?? atau ada ubat yg lain lebih berkesan.
    yg sesuai untuk perempuan umur 20 tahun

  3. Assalamualaikum..saya ingin mencadangkan pihak HPA agak dpt mengeluarkan lebih banyak lagi barang2 keperluan harian yg halal seperti susu tepung, susu pekat dll.

  4. Saya bukan nak komen tapi nak minta tolong emailkan borang kemasukan ke Manhal HPA kerana Website HPA tak boleh nak buka.
    Terima kasih

  5. Askm

    Saya ada tanah commercial untuk dijual.

    5km dari Seremban
    Freehold
    Luas 10.12 ekar
    Hadapan jalan besar
    Sesuai untuk bangunan,hotel,kedai, condo,perumahan,hypermarket
    Harga rm 19.50juta
    Pemilik melayu

    Kalau HPA berminat bolih hubungi saya di email sinaran09@yahoo.com

    Zulkifli
    IPC Island Property Consultants
    Jurunilai & Agensi hartanah

  6. Assalamualaikum..
    Setelah mendapat tahu HPA membuka pengeluaan botol sendiri, saya berminat untuk membeli botol bersiaz 1liter(jus) dengan HPA. dimanakah saya boleh mendapatkan katalog atau sample botol2 yang dibuat oleh HPA? Atau sila email kan kepada saya. Sekian terima kasih

  7. salam.. sy nk tnya boleh x sy amik radix untk project assment sy?. mksudnya sy ingin buat perbahuruan dr segi design.. time kaseh..

    harap dpt reply segera..:-)

  8. salam,saya ingin minta pendapat.saya telah mengalami tumpah darah semasa melahirkan anak ketiga. doktor menasihatkan saya supaya tidak makan jamu atau ubat yang panas kerana dikuatiri akan berlaku pendarahan. kini, selepas habis pantang dan keadaan rahim ok, saya ingin makan produk hpa yang sesuai. tolong beri panduan produk yang paling sesuai saya makan.

    terima kasih

  9. Assalam aleikum,
    I am due to have my 7th child inshAllah, & my husband has bought my the HPA after birth kit, but unfortunatly im giving birth in my home country (England) & he isnt here to translate how to use the products for me! So could you please tell me in English what I need to do with each thing. Thankyou. Salams, Jamila

  10. Salam,kami pelajar UUM ingin membuat temubual dengan pihak HPA di sekitar Kedah dan Perlis untuk menyiapkan assignment kami yang bertajuk Management of Relationship.Siapa yg patut kami hubungi?
    Terima kasih…

    Kerjasama anda amat dihargai..

  11. saya nak dapatkan no tel pusat kiropraktik hpa yang terdekat untuk buat temu janji rawatan.saya tinggal di daerah bagan serai ,Perak

  12. Assalamualaikum..saya pernah daftar sbg ahli pada tahun 2000 dgn guna alamat lama.Sekarang saya sudah berpindah ke tmpt baru selepas berkahwin bagaimana caranya utk saya buat pertukaran alamt?saya juga mahu memperbaharui kad ahli.
    I/C-770401-06-6424
    Alamat baru:JB 6068,Jln 3,Tmn Desa Kesang,Kesang Pajak,77000,Jasin,Melaka.

  13. salam…sy pernah menjadi ahli HPA beberapa tahun lps..tp x berapa aktif kerana ssh nk dapatkn produk nie…skrg bila sy tahu HPA ada mempunyai laman web ..sy ingin meneruskan keahlian sy..tp sy x igt berapa no nya…
    lgsatu..sy ingin mempunyai website under HPA..harap boleh bantu saya…hubungi sy ASAP…
    terima kasih..

  14. assalamualaikum. saya aishah dari jitra. saya ada masalah resdung. saya ingin tahu, sebelum saya menggunakan produk hpa kepada siapakah boleh saya rujuk mengenai masalah ini di jitra atau di sekitarnya? siapakah herbalis yg pakar di sini? harap pihak anda dapat membantu saya. sekian, wassalam.

  15. Salam,
    Saya nak tanya,wife saya dah masuk ahli dalam masa 4 bulan..tapi sampai sekarang tak dapat lagi kad tu…betul ke proses kad tu lama.Sebab dah telefon banyak kali kepada wakil ahli tu…dia kata memang lambat..atau ada alasan sebalik nya..

    terima kasih.Dari pasir gudang ,JOhor

  16. Assalamualaikum..
    Saya ingin menjadi ahli HPA & ingin beli produk HPA. Saya tinggal Banting, Selangor. boleh saya tahu dimana pengedar yg paling terdekat dgn saya?

  17. Kenapa HPA tidak buka cawangan dikawasan komuniti islam majoriti di kawasan saya iaitu di desa pandan/kampung pandan dalam/angsana hilir…cawangan hpa terdekat disini terlalu jauh dan sesak iaitu di hata square pandan mewah kawasan majoriti cina…saya harap hpa dapat buka cawangan termasuk RFC di sini…penduduk disini sentiasa menyokong produk bumiputera islam halalan toyyibah.

  18. salam..
    saya nak tanya mengenai rawatan kiropraktik..saya tinggal di seremban..adakah pusat hpa yg berdekatan dengan tmpat tinggal saya yg menawarkan rawatan kiropraktik??

  19. salam…sy nk tanyer kat ne leh beli ayam organik sekitar shah alam….yg kat menara yg br nk rasmi tuuu…ader halal mart x? sy dok area stadium shah alam…

    daftar keahlian rm30 tuuu seumur hidup?…makner nyer sampai biler2 atau selagi aktif…ader diskaun utk sumer produk kerrr??

  20. Saya baru disahkan mengidap batu karang di dalam pundi kencing.Kencing saya laju tetapi lambat untuk tus.Selalu kena berdehem banyak kali dan mengurut salur kencing di kemaluan saya. Saya juga ada gout tetapi tidak sampai ada ketulan berpasir(cuma membengkak.tidak sakit bila tersentuh.Cuma sakit kalau bergerak)Tiada lagi batu karang yang keluar.Buah pinggang saya juga akan terassa sakit-sakit kalau saya makan banyak daging lembu. Herba apakah yang sesuai untuk saya?

  21. asssalmkum.. saya pernah berdaftar ahli melalui borang ahli dan telah membayar yuran ahli sebanyak rm 30.. saya nak tanya bagaimana saya nak dapat kan ahli secara online untuk tujuan pemasaran online dan untuk mendapat kan downline saya..

    terima kasih..

  22. salam… ana nak beli ais kerim vanilla dalam kuantiti yang byk Boleh tak beri alamat kilang di Johor Bahru..

    Shukran..

    Zulmainoe

  23. saya ingin mengetahui apakah herba HPA dan peraturan yang boleh diamalkan bagi merawat batu karang dalam buah pinggang.adakah cukup dengan hanya mengamalkan minum herba HIRTA atau ada herba lain yg mesti diambil bersama-samanya?bolehkah herba HPA diambil bersama-sama dengan ubat klinik?
    Terima kasih.

  24. Assalamualaikum

    Saya adalah pengguna product tuan yang consistance tetapi saya bukan ahli, bila saya terbaca mengenai pulangan dividen saham 10% saya mula terfikir untuk menyertai HPA, apakah saya boleh boleh memiliki saham HPA dengan hanya menjadi ahli biasa dan meletakkan sejumlah wang tunai untuk memiliki saham tuan.
    2. Bagaimana dapat saya mengentahui prestasi keuntungan atau kewangann HPA annually

    Saya menanti jawapan tuan sekiranya saya berpuas hati hari ini juga saya akan berurusan dengan agen tuan

    Terima kasih

  25. Assalamualikum
    Saya seorang pengguna product tuan yang consistance tetapi belum menjadi ahli. Tadi saya terbaca tentang pulangan dividen saham HPA sebanyak 10% bagi tahun kewangan lepas. Saolan saya, jika saya menjadi ahli HPA bolehkah saya meletakkan sejumlah yang tunai untuk memiliki sahap HPA

    Sekian terima kasih

  26. saya cadangkan naikkan la NM setiap barang spashly barangan keperluan macam sabun, makan harian (ayam, koko, aiskrim…) NM nya tersangatla kecil ..kenape? sbb bende keperluan hari2 orang beli, org atasan tak dapat untung keee…. harga lebih mahal compare ngan pasaraya besar such as giant, tesco…yg non-islamic laa…so kalau harga reduce, rasenya muslim mcm saya yg pendptn x seberapa memang 100% memilih hpa la…tp skarg saya x begitu, sabun cuci sya beli kt kedai biasa, harga murah kg,wlu takdpt point lebih praktical utk dibeli keluarga ramai mcm saya

  27. mcmana aturan makan ubat pakej resdung. saya dh beli ubat roselle dan coscinium plus tp tau nk makan mcmaana dgn kedua2 ubat ini. ataupun adakah saya hanya perlu amalkan coscinium plus tanpa menggunakan roselle

  28. saya telah disah dr. menhadapi brain stroke semiggu dihospital.hari ini boleh jalan tetapi seperti kereta tiada bumper huyunghayang apakah yg sesuai keluaran hpa bagi penyakit seperti saya.

  29. salam…sy pernah menjadi ahli HPA beberapa tahun lps..tp x berapa aktif kerana ssh nk dapatkn produk nie…skrg bila sy tahu HPA ada mempunyai laman web ..sy ingin meneruskan keahlian sy..…
    .sy ingin mempunyai website under HPA.tp bagaimana carnyer coz website hanya diberi pd ahli yg daftar bawh WEB HPA SHJ sedangkan ms sy join dulu HPA BELUM ADA WEBSITE LG.harap boleh bantu saya

  30. Assalamualaikum, saya pelajar tahun 3 Universiti Malaysia Kelantan. Saya ingin bertanyakan bagaimana saya ingin memohon kebenaran di kilang HPA untuk membuat latihan industri ? Memandangkan saya dalam jurusan teknologi bioindustri. Saya harap pihak tuan dapat memberi maklum balas. Kerjasama dr pihak tuan amat saya hargai.

  31. saya dari brunei.saya dah cuba masok,namun masih tak dapat, memandangkan nama nama list country brunei tak masok.harap harap masokkan nama brunei baru lah saya dapat membuat pembelian produk tersebut,sebab saya nak masok ahli pun tak dapat.

  32. Assalamualaikum,,saya ahli 577583. Nak bertanya,,sebab tak cukup info tentang minyak pelincir HPA..Ada 2 jenis produk nya. Yang saya nak tahu ialah berapa kilometer maksimum kedua-dua jenis minyak ini. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

Sumber Rujukan Bisnes HPA Anda

DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir