Hubungi

Laman web ini bukan web rasmi syarikat HPA. Ia merupakan web peribadi group kami DuniaHerbaHPA.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk HPA / perkhidmatan yang kami sediakan / komen serta cadangan mengenai website kami, sila hubungi kami menerusi ruangan Comments di bawah atau anda boleh terus menghubungi kami di talian yang disediakan. Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi meningkatkan lagi perkhidmatan kami serta mempermudahkan anda berurusan dengan kami.

 

HPAIC
Lot 1065 & 1066, Fasa 19, Laman Seri Business Park 7,
Persiaran Sukan, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

No.Tel : 03-5512 8717 , 011-10759717

 

1076954_791850054193238_2012026726896952768_o

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

Rangkaian DuniaHerbaHPA
www.duniaherbahpa.com

211 thoughts on “Hubungi”

  1. as salam, saya nak tanya takde ke lagi ubat ginkgo biloba keluaran syarikat HPA… saya selalu membelinya di pasaran namun status halalnye mcm kureng aje… harap2 sgt pihak HPA dpt keluarkan produk supp. ginkgo biloba ini…:)

  2. Salam, saya sudah beli set bersalin HPA. tapi saya tak tahu bila sepatutnya guna. Sebab ada orang cakap, kalau nanti, lepas bersalin anak kena demam kuning, tak boleh makan ubat apa-apa pun, jadi, kalau macam tu, jadual pemakanan setiap set barang dalam set bersalin tu, dah terjejas..so, macam mana?

  3. Assalamualaikum wbt,

    Saya peminat RFC.
    Cuma saya ada pertanyaan di RFC di Silibin,Perak dah ada ke jual ayam Goreng herba?sejak awal pembukaannya,saya belum berpeluang beli kerana menurut cashier,belum lagi dijual..saya cadangkan agar produk2 yg tiada dijual, mohon untuk turunkan iklannya pada menu board.

    semoga RFC akan menjadi sehebat restoran2 mknn segera yang bertaraf antarabangsa. teruskan jihad membekal produk halal.

    sekian, terima kasih.
    -Nur-
    Perak.

  4. alkm..boleh saya tahu,dikawasan wangsa maju dan sekitar pasaraya sogo ada cawangan HPA tak?klu ada,saya nak alamat lngkap serta no telefon..kerana saya nak beli minyak but2,penawar buasir dan barangan kesihatan yg lain..harap dpt membantu…

  5. Saya berminat untuk mengetahui kursus Refleksologi di zon utara yang di anjurkan oleh pihak HPA dan syarat-syarat untuk pentertaan kursus tersebut dan tarikh serta lokasi terdekat.

  6. Salam buat Tuan Haji Ismail, saya nak bertanya tentang ubat dan rawatan untuk pesakit nefrotik sindrom yang mana pesakit akan mengalami kebocoran kepada penapis buah pinggang dan mengakibatkan protien keluar melalui pembuangan air kencing. Maka Pesakit akan menghadapi tahap protien yang kurang, Albumin yang tinggi dan keratenin yang tinggi. Saya sebolehnya ingin mengelak dari pengambilan Prednosolone ( Sejenis steroid ) bagi rawatan biasa klinikal. Setakat ini saya ada memakan Malac, Radix, Concinium Plus, Mega 3. Kesemuanya saya makan mengikut kadar yang terdapat pada botol sahaja. Untuk makluman tuan, berat saya kini 90 Kg dan tinggi 167cm. Saya juga tidak jelas sangat dengan kelebihan makanan herba yang saya ambil. Saya juga diberikan Vitamin D oleh Doktor Pakar.

  7. asalamualaikum…sy da 2 tahun tak pakai kad ahli hpa kalau sekang sy nak beli brg maseh diguna pakai ker??point yg dulu masih ader lg x??point tu nak wat ape?? TQ..

  8. salam, saya disahkan slipped disc L4/L5 dan mengalami angin dalam badan yg terok. soalan saya, apakah poduk yg sesuai dgn sakit yg saya alami? tq..

  9. salam..saya mengidap kanser payudara tahap 4. Payudara telah pecah dan perlu dicuci setiap hari. Soalan saya, ada tak produk yang boleh mengeringkan air bisa dan luka-luka pada payudara?

  10. saya igin mengikuti kursus bekam. Bilkah kursus diadakan dalam masa yang terdekat, apakah syarat-syarat serta bayarannya.

  11. BUSINESS FOR SALE
    (Opposite ZOO NEGARA)

    Suitable for
    Beauty/Skincare/
    Healthcare/Reflexilogy/
    Slimming/Hair Saloon/
    Boutique/Wedding Planner (Andaman & Pakej Perkahwinan)

    Contact:
    PUAN NUR
    HP:012-3407246
    Block C, Ukay Boulevard,
    Jalan Lingkaran Tengah Dua (MRR2),Hulu Kelang,
    68000 Ampang, Selangor
    (Opposite ZOO NEGARA)

  12. salam…

    saya ada mengusahakan tanaman roselle lebih kurang 2 ekar.
    jd di sini saya ingin bertanyakan kepada pihak HPA , ada atau tidak pihak HPA membeli buah roselle ini , kerana saya ingin menjual hasil tanaman roselle saya .
    @taiping , perak.
    syafiq recently posted..RFC Sasar 14 Cawangan Baru

  13. Salam..
    Habbatussauda softgel boleh tak diberi kepada kanak-kanak berumur 6 tahun? Berapa biji yang perlu diambil?

    1. Salam Norryidris, boleh tapi mungkin agak sukar kanak-kanak nak telan. Adalah lebih baik berikan EQ Minda. Didalamnya juga ada Habbatussauda. Dan EQ Minda ini dalam bentuk cecair. Lebih mudah diminum oleh kanak-kanak.

      1. Salam..anak saya berumur 6thn, dia mengalami masalah selsema dan alergi kepada terutama makanan laut. Saya ada baca maklumat mengenai habbatussauda yang mana banyak kelebihannya. Alhamdulillah anak saya boleh telan dengan mudah softgel habbatussauda ini. Mengenai EQ minda pula, adakah lebih baik saya gunakan untuk mengatasi masalah anak saya ini? Atau saya perlu teruskan dengan habbatussauda?

  14. As salam, sy nk tanyer sy dah jd ahli tetapi kad ahli dah hilang, macam mana sy nk beli dgn harga ahli, n Kalau nk join group nie boleh ke @ sy kena jadi ahli semula, tlg balas yer

  15. salam…sy mahu tanya produk MINYAK KELAPA DARA – VIRGIN COCONUT OIL (VCO) SOFTGEL ada dijual di Kota Kinabalu n ada wakil kah…klu ada boleh kah minta no hp…orng yang boleh dihubungi..

  16. Assalamualaikum. Saya nak tanya, di Penang xbyk tmpat yg jual produk HPA ni,jd saya ada mnat utk mnjadi pengedar utk produk ini. Bagaimana caranya?

  17. Salam tuan. Saya ingin buat pengesahan. Betul ke HPA
    ada mengeluarkan produk baru Kopi Pracampuran RADIX Fenomena?
    Terima kasih?

  18. Salam…sy just nak mintak Radix Cola dan Produk2 Harian Radix dijual dengan lebih meluas…especially lembah kelang.susah nak carik radix cola dan SY HARD CORE FANS radix cola.susah sangat.pls…..Gantikan CoCa CoLa kepada radix cola…please……ni komen yang serius…tolong ambil perhatian…..

  19. Assalamualaikum wbt.

    Saya ingin tahu ubat kapsul HPA ada tarikh luput/expired date ke?

    Saya masih mempunyai dua ubat MALAC dan VITEX.

    Terima kasih.

  20. Assalammualaikum dan salam sejahtera,

    Saya Muhd Abdul Hadi Bin Johari, Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Untuk pengetahuan pihak Tuan/ Puan, kami Mahasiswa/i Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan dengan kerjasama Mahasiswa Antropologi dan Sosiologi Universiti Malaysia Sabah (UMS) akan mengadakan aktiviti khidmat masyarakat di Daerah Kudat, Sabah pada 21 Jan 2013 – 27 Jan 2012.
    Oleh yang demikian, pihak kami ingin membuat permohonan sumbangan atau tajaan dalam bentuk kewangan daripada pihak Tuan/ Puan bertujuan untuk menampung perbelanjaan keseluruhan aktiviti sepanjang program dijalankan. Pada masa yang sama, pihak kami juga turut menyediakan surat pelepasan cukai sekiranya pihak Tuan/ Puan menyumbang dana berbentuk kewangan kepada pihak kami untuk menjalankan aktiviti ini.

    Sebarang kemusykilan dan pertanyaan berhubung program boleh terus bertanya kepada MUHD ABDUL HADI BIN JOHARI (013-2831442), ketua program Khidmat Masyarakat Sabah. Segala sokongan dan keprihatinan Tuan amatlah dihargai dan kami dahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

    Sekian, Salam 1Malaysia

  21. Adakah cawangan HPA di bangi dan putrajaya telah ditutup ?
    Adakah cawangan baru akan dibuka di kawasan berdekatan. Sekian, terima kasih.

  22. Salam,
    Saya ada masalah kencing kotor. Telah makan ubat antibiotik dr doc. Hanya baik sekejap saja dan masalah berulang sehingga sakit di bahagian perut dan pinggang. Apa produk hpa yang sesuai untuk saya. Selain itu saya dapati saya selalu berasa gatal di bahagian vagina tetapi tiada keputihan Rasa gatal itu buat saya tidak selesa.

    Harap dapat bantu memberi cadangan ubat yg sesuai. Terima ksh.

  23. Salam,

    Saya menetap di UAE dan berinat mendapatkan produk HPA.
    Bolehkah pihak HPA membuat hantaran produk kepada saya di sini?
    Mohon penjelasan dan maklumbalas segera. Terima kasih.

    Mohamad Faruqi Mohamad Nazri
    Al Ain,
    Abu Dhabi, United Arab Emiraes
    HP: +97159337067
    Email: MNazri@strata.ae

  24. can u pls give hpa contact number in penang , I search ur website for the dealers contact number but all the numbers written there is wrong number … I need the number urgently to contact them … thank .

  25. salam. saya nk tanya mcmmna sy nk dptkan info ttg farm hpa? sy ingn mngadakan lawatan keusahawanan under kelab universiti. jd sy perlu details ttg farm hpa tersebut. mcmmna ye nk dptkn?

  26. Salam,

    Semalam saya pegi cari cawangan HPA di Ipoh,tapi tak ada. Kalau dah tutup, mengapa masih ada lagi alamatnya di website HPA? Keluarkanlah. Kalau dah pindah ke lokasi lain,beritahulah.supaya orang tahu.
    Terima kasih.

  27. Assalamualaikum wbr,

    Water mineral brightness tester ada ke tn. Kalau ada mohon maklumkan..bila akan keluar…sebab ramai yg minat tn.

  28. salam, nk tnye, dkat kuala terengganu, mmg dh tak ada ke cawangan rfc,
    rmai yg area terengganu tak makan kfc, cari rfc da tutup dh yg belakang stadium, mohon respon

  29. Assalamualaikum,saya lina student daripada MSU,shah alam… kini saya sedang membuat kajian tentang teh hijau, jadi saya ingin menggunakan produk teh hijau anda sebagai bahan kajian saya. oleh itu,saya ingin menghantar proposal saya kepada anda untuk meminta sponsor daripada anda. pada masa yang sama saya juga akan mempromosikan produk anda.. saya akan terangkan lebih lanjut.. bule email saya secepat ye.. terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

Sumber Rujukan Bisnes HPA Anda

DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir