Beli Online

PESANAN & PEMBELIAN PRODUK HPA SECARA ONLINE

Sesiapa sahaja boleh memesan produk HPA secara online melalui kami tidak kira sama ada anda ahli HPA atau bukan ahli. Setiap ahli HPA akan mendapat Nilai Mata (NM) bagi setiap pembelian yang dilakukan. Untuk membuat pesanan produk HPA, sila klik link dibawah:

http://www.duniaherbahpa.net/beli.asp

Untuk lihat keterangan setiap produk HPA pula, rujuk disini:

[+] http://duniaherbahpa.com/produk-hpa/

“PESAN PRODUK HPA MELALUI KAMI SECARA ONLINE,

24 JAM SEHARI,

7 HARI SEMINGGU,

365 HARI SETAHUN”

89 thoughts on “Beli Online”

  1. Kakak saya sekarang sedang menjalani terapi herba dari HPA. setelah saya membaca komposisinya saya tertarik untuk mempelajari herba. Saya alumni dari Sekolah Menengah Farmasi surabaya(SMFS) jadi saya sedikit mengerti tentang herba. Tapi masih banyak yang belum saya ketahui. Saya bisa minta tolong dikasih tau beberapa herba, tentang:
    1. nama tanamam asal
    2. nama lain
    3. familia
    4. khasiat
    5. zat berkhasiat utama yang terkandung
    6. cara panen
    dari herba-herba di bawah ini:
    1. micromelium pubescens
    2. ipomea reptans
    3. scombers scombrus
    4. mallotus villorus
    5. clupea herengus
    6. engraulis rigens
    7. ardisia cripa
    8. labisia pothonia
    saya bertanya herba-herba tersebut karna saya sudah cari di buku de materia medica dan bukunya pak hembing tapi tidak ada. saya ingin tau nama lain(sinonim) karna saya ingin menanam tanaman tersebut dan melakukan beberapa penelitian. saya harap informasinya dapat dikirim lewat e-mail saya. jazakumullah

  2. A’kum,
    Saya ingin mendapatkan madu HPA untuk kami sekeluarga. Dimana stokis berdekatan di Sg petani untuk saya dapatkan produk ini?

    ZAM

  3. Waalaikumussalam, En Zam, ini alamat cawangan HPA Sg Petani:

    HPA CAWANGAN SUNGAI PETANI,
    NO 19 JALAN CEMPAKA 1/1,
    BANDAR AMAN JAYA,
    08000 SUNGAI PETANI,
    KEDAH DARUL AMAN

    04-4485716

    Harap dapat membantu.

  4. Encik Wan, sila hubungi pengedar HPA di Kuala Selangor iaitu:

    Nama : Md Razi bin Masri
    No. Ahli :279332.MY01
    No. Tel : 013-6356739 (HP)

    Harap dapat membantu.

  5. Nor Azliana Binti Mohd Yusof (PG0195561-W)
    B-1-09 Lorong Taman Permai Jaya 13
    Taman Permai Jaya
    14000 Bukit Mertajam
    No Ahli HPA : 297907
    0164682113/0142445119
    lia2113@yahoo.com
    Diharap dapat berjuang bersama-sama.
    INSALLAH.

  6. Waalaikumussalam,

    1-HPA mempunyai cawangan dan stokis di Kulim. Alamat dan no tel akan diberi kemudian. Harap bersabar. Saya akan hubungi anda melalui emel.

    2-Keahlian HPA terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tiada syarat-syarat tertentu yang dikenakan. Tetapi anda disarankan agar tidak terlibat dengan bisnes syarikat MLM yang lain.

  7. Assalamualaikum,
    art8787 kulim kat mana ? Kalau ada kelapangan lia sudi membantu sebab kulim dengan bukit mertajam tak jauh sangat.

  8. En Zamri, maklumat tentang cawangan HPA di Negeri Sembilan akan saya maklumkan kemudian memandangkan laman web rasmi HPA dalam proses peningkatan server. Semua senarai stokis HPA dalam laman web tersebut tak dapat dipaparkan. Tapi kami akan cuba dapatkan untuk anda secepat mungkin. Untuk sementara, anda boleh berhubung dengan pengedar kami di sana iaitu En Fauzan, 012-3607966.

  9. Kepada art8787, ini maklumat ttg HPA Cawangan Kulim:

    No.205, Taman Nenas 2
    Jalan Kilang Lama
    09000 Kulim
    Kedah
    No tel: 04-4931034

  10. Kepada En Zamri, ini maklumat ttg Pusat Jualan HPA di N. Sembilan:

    No. 567, Batu 2 1/4
    Jalan Jelebu
    70400 Seremban
    N. Sembilan
    Pn Aminah bt Sam (06-7630868, 019-6239244, 019-6204012)

  11. assalamualaikum, sya ahli hpa nak bertanya tentang produk herba mandian sauna. dimanakah boleh sya dapatkan produk tersebut kerana saya memerlukan produk itu seberapa segera. saya dapati produk tersebut sungguh berkesan pada saya dan pelanggan saya. sekarang saya sukar mendapatkan produk tersebut sehingga terhenti perniagaan saya. oleh itu, saya berharap dan merayu agar dapat membantu mendapatkan produk tersebut. sekian terima kasih

    hubungi saya
    016-6270133

  12. Waalaikumussalam Pn Rosnah, saya kurang pasti sama ada produk ini masih dijual atau tidak. Saya akan maklumkan kemudian. Harap bersabar.

    Waalaikumussalam En Al, saya akan maklumkan sedikit masa lagi. Harap bersabar.

  13. Kepada Pn Rosnah, produk herba mandian sauna sudah tidak dikeluarkan lagi oleh HPA. Harap maklum.

    Kepada En Al, maklumat tentang stokis HPA di Segamat telah dimaklumkan melalui SMS kepada anda. Sila check.

  14. A’kum.
    Saya na beli spirulina. Saya duduk kat bandar seri iskandar. Boleh saya tahu dimana stokis paling hampir ?

  15. Wslm En Basith, anda boleh memesan melalui kami juga sebenarnya. Maklumat ttg stokis di Bandar Seri Iskandar akan dimaklumkan sedikit masa lagi. Harap bersabar.

  16. Cik Miza, sila layari laman web HPA http://www.hpa.com.my dan masuk ke bahagian Cawangan/Agen HPA (http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist). Di situ anda boleh lihat senarai cawangan dan stokis berhampiran anda di seluruh Malaysia. Sila klik bahagian agen stok.

    Stokis HPA Kemaman:

    HINDON BT ISA
    Alamat :
    NO 340 LORONG DELIMA 2
    LOT 144 CHUKAI
    24000
    KEMAMAN
    TERENGGANU D. IMAN
    MALAYSIA
    No Tel :
    09-8584814/ 012-9091141

    FAINAH BT MAT
    Alamat :
    LOT 8025
    KAMPUNG BAKAU TINGGI
    24000
    KEMAMAN
    TERENGGANU D. IMAN
    MALAYSIA
    No Tel :
    098597014/ 0199650352

  17. Saya adalah salah seorang ahli HPA, bolehkah saya membeli barangan HPA secara online dengan harga ahli?
    Terima kasih

  18. En Mazlan, buat masa ini, pembelian barang HPA secara online hanya dikhaskan kepada ahli HPA rangkaian ini dan mereka yg bukan ahli HPA (pengguna biasa) sahaja. Kami akan cuba menawarkan perkhidmatan ini kepada semua ahli HPA termasuk yg bukan dari rangkaian kami pada masa akan datang.

  19. Assalamualaikum..
    Saya berminat untuk membeli produk pelawas.ada tak cawangan yang menjual produk ini dekat area terengganu.

  20. a’kum..saya adalah ahli hpa nak tahu kenapa produk hpa seperti bedak,sabun,Omega softgel dan sebagainya tak dapat masuk ke cawangan miri sarawak?Banyak produk hpa yang tak ada kat cawangan,ramai rakan2 nak guna produk hpa tapi camana nak guna kalau produk pun tak ada.harap pihak hpa dapat bantu menyelesaikan hal ini..tq.

  21. Wslm Vira, sila hubungi pihak HQ HPA utk mengetahui keadaan yg sebenarnya mengenai masalah kekurangan produk di kawasan anda. No tel 049776805 atau emel cwahidagm@yahoo.com (En Faisol). Kami hanyalah pengedar seperti anda juga. Apa jua masalah berkaitan stok produk, silalah berhubung dengan pihak HQ HPA. Sekadar membantu, ini senarai stokis HPA di Miri. Mungkin anda boleh cuba utk mendapatkan produk HPA yg berkenaan di stokis ini:

    ADHAN BIN MUSTAPHA

    Alamat :
    LOT 774 OCEAN PARK
    JALAN LAUTAN 3
    98000
    MIRI
    SARAWAK
    MALAYSIA

    IBRAHIM BIN ABANG

    Alamat :
    LOT 445 KG LEMBAH HIJAU
    JALAN 1B RIAM
    98000
    MIRI
    SARAWAK
    MALAYSIA
    No Tel :
    08 -5427104/

    Wassalam.

    Waalaikumussalam Achik, sila hubungi pengedar kami iaitu:

    Alor Setar/Kuala Kedah
    Nama : Mahathir bin Yaacop
    No. Ahli : 290656.MY01
    No. Tel : 019-4274942 (H)
    E-mail : malyusra@msn.com

    Beliau akan cuba membantu anda utk mendapatkan produk HPA dan memberi penerangan mengenai perniagaan HPA. Anda juga boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui beliau. Terima kasih.

  22. Assalamualaikum.. Saya tinggal kat kulim, rawatan bekam bolehkah buat di cawangan HPA kulim, Saya selalu mengalami sakit kepala dan telinga nanah yang kronik bagaimanakah rawatan hpa dapat membantu saya. sekian, wasalam.

  23. Waalaikumussalam Pn Hasnah, anda boleh hubungi pihak cawangan HPA di Kulim dan cuba minta bantuan mereka utk mendapatkan info Herbalis HPA yg menyediakan rawatan bekam disana. Ini adalah maklumatnya:

    HPA CAWANGAN KULIM,
    NO 205 TAMAN NENAS 2,
    JALAN KILANG LAMA,
    09000 KULIM,
    KEDAH DARUL AMAN
    TEL : 04 – 4931034
    FAX : 04 – 4931034

    Wassalam.

  24. Salam…saye ingin mendaftar sebagai ahli…sblm itu nak tnye ckit…

    1. area taman universiti, skudai johor….mane nak dpt beli branagn HPA???

    2. bgaimane pula dgn cara pembelian…perlu tunjuk kad ahli or bagaimane???blh tak hntr wakil utk tlg beli???

    sekian dahulu…..Man(013-7090914)

  25. Assalamualaikum..
    Haid sy teratur, xde mslh. Cuma kulit agak kering. Boleh ke saya makan EPO untuk tujuan kesihatan dan kecantikan padahal saya tdk mempunyai sebarang penyakit?Ada effect ape2 ke?

  26. a’kum saya nak tanya dekat lahad datu,sabah ada stokis tak ble minta no pon. coz saya akan dipindahkan ke sana, takut putus bekalan lak

  27. Assalamua’laikum.

    Saya adalah pelanggan tetap produk2 HPA sejak sekian lama. Kini saya menetap di Telipok (lebih kurang 15 KM dari pusat bandar & 9 KM ke Tuaran) sejak 3 Ogos 09 lalu. Saya menghadapi masalah untuk mendapatkan produk2 HPA di sini. Bolehkah saya mengetahui stokis berdekatan dengan tempat tinggal saya di Telipok? Mohon alamat tersebut. Terima kasih.

  28. apakah saya bisa mendapatkan informasi tentang produk hpa yang ada di indonesia karena sudah dua bulan ini saya sangat sulit untuk mendapatkan produk2 HPA saya tinggal di jakarta indonesia. mohon informasinya. terimakasih

  29. Salam,
    1.Saya dari Sarawak kalau saya nak beli secara online pakai harga Sem @ SS.
    2.Kalau saya beli online tapi minta hantar ke alamat 3rd Party bagaimana harga n prosidure
    Mie

  30. assalamualaikum,
    di sini saya ingin dapat kepastian dari sy. hpa, sekiranya saya ingin menjual produk ini melalui online menggunakan website kepunyaan saya sendiri, adakah di boleh kan atau tidak

  31. assalamualikum…
    saye nak tau lebih lanjut tentang produk set kesuburan HPA bg wanita dan lelaki..saye juga ingin tau tentang produk HPA yang boleh membantu saya mengatasi masalah haid yg tidak teratur dan masalah cyst yang saye hidap..
    dimane saye bolh dapt kan produk HPA?
    saye menetap di kp pandan dalam kuala lumpur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

Sumber Rujukan Bisnes HPA Anda

DuniaKesihatan.com | Ubat Buasir