Semak Bonus HPA Anda Secara Online

Semua ahli, pengedar dan pemimpin HPA boleh melihat dan menyemak BONUS BULANAN HPA mulai sekarang. Sistem Maklumat HPA (MIS) telah membangunkan laman web ini bagi memberi kemudahan kepada pengedar untuk menyemak BONUS BULANAN masing-masing. Bonus bulan Ogos 2009 telah dimasukkan.

Ahli HPA boleh mendaftar keahlian mereka melalui laman web berikut:

http://hpa.com.my/bonus/

Sistem ini hanya memaparkan jumlah bonus sahaja. Tiada penyata. Pendaftaran dibuka sekarang!

Dapatkan Penyata Bonus Bulanan HPA Melalui Emel

Semua ahli HPA boleh memohon mendapatkan penyata bonus bulanan melalui emel. Ia akan dihantar dalam bentuk softcopy format MS Excel. Untuk urusan ini, sila emel ke:

awm.mis [at] gmail.com

*Gantikan [at] dengan @ apabila menghantar emel

Untuk mendapatkan susunan hirarki downline melalui emel, alamat emel untuk dihubungi ialah:

yuslina_y [at] yahoo.com

*Gantikan [at] dengan @ apabila menghantar emel

18 thoughts on “Semak Bonus HPA Anda Secara Online”

  1. Pendaftaran sebagai ahli Koperasi HPA. Adakah apa2 surat menyurat dari pihak pentadbiran diberikan kepada ahli tanda pengesahan sebagai ahli Koperasi? No ahli saya ialah 257382.

  2. salam, ada masalah ke? bila sy masuk kan nama dan kala laluan saya..tp keluar nama yg sama tp binti lain…dn no.ahli pon berbeza…

  3. Saya telah hantar surat memaklumkan saya telah bertukar alamat. Tetapi hingga sekarang saya tidak mendapat maklum balas. Saya ingin tahu sama ada pembelian saya terhadap produk HPA mendapat bonus atau tidak memandangkan saya tidak menerima apa-apa surat. No. ahli saya ialah 262349

  4. minta tolong up-date alamat baru says. selepas pindah saya tak tau kemana pergi bonus saya walaupun pembelian selalu dibuat. saya guna ic lama A2286602. saya akan beri alamat baru later.

  5. tuan,

    saya dah pergi ke oriental chinese cuisene restaurant. ok jugak. kenapa pakai beras melayu. staff serve nasi berterabur sebab senduk nasi kering. next time senduk tu kena celup dalam air boleh no. small matters shows big things sometimes.

  6. laa..shofena, hang pun satu.. dah buka blok tu cari jelah kat laman web hpa tu. hawatlah hang ni. Tulah pasai dah lama tak akti tu. Bukak website tu ye dan cari lah. macam2 adaaa.

  7. SAYA NAK SEMAK BONUS BULAN MAC 2010…………SAYA TIDAK TERIMA LANGSUNG.
    SAYA TANYA CAWANGAN SANDAKAN.DIORANG KATA TAK TAHU…………MACAM MANA NI.
    SAYA SEMAK ONLINE ADA…….TAPI SAYA TIDAK TERIMA PUN.TOLONG SEMAK SEMULA NO AHLI 471506

  8. lama dah saya tunggu buku invoice baru yg lengkap,sebulan lagi 1 thun lpas kursus stokis d cawangan koto sentosa tapi tak juga sampai,kata ari tu tak lama lagi, apa masalahnya???

  9. aslkum….bolehka bonus yang menggunakan alamat lahad datu dihantar terus ke cawangan lahad datu. lambatlah mau tggu caw tawau hantar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge