DuniaHerbaHPA.com

HPA Online | Berita HPA Dalam 1 Blog

DuniaHerbaHPA.com

Blog ini dibangunkan bertujuan untuk berkongsi informasi dan maklumat terkini berhubung perniagaan dan produk HPA. Selain itu, ia juga adalah untuk menambah lebih ramai lagi rangkaian usahawan HPA tidak kira dimana jua anda berada. Kami adalah pengedar HPA dan blog ini ialah blog peribadi kumpulan kami. Ia bukan laman web rasmi syarikat HPA.

Semak Bonus HPA Anda Secara Online

Written by duniaherbahpa on Oct 14th, 2009 | Filed under: Info Terkini HPA

Semua ahli, pengedar dan pemimpin HPA boleh melihat dan menyemak BONUS BULANAN HPA mulai sekarang. Sistem Maklumat HPA (MIS) telah membangunkan laman web ini bagi memberi kemudahan kepada pengedar untuk menyemak BONUS BULANAN masing-masing. Bonus bulan Ogos 2009 telah dimasukkan.

Ahli HPA boleh mendaftar keahlian mereka melalui laman web berikut:

http://hpa.com.my/bonus/

Sistem ini hanya memaparkan jumlah bonus sahaja. Tiada penyata. Pendaftaran dibuka sekarang!

Dapatkan Penyata Bonus Bulanan HPA Melalui Emel

Semua ahli HPA boleh memohon mendapatkan penyata bonus bulanan melalui emel. Ia akan dihantar dalam bentuk softcopy format MS Excel. Untuk urusan ini, sila emel ke:

awm.mis [at] gmail.com

*Gantikan [at] dengan @ apabila menghantar emel

Untuk mendapatkan susunan hirarki downline melalui emel, alamat emel untuk dihubungi ialah:

yuslina_y [at] yahoo.com

*Gantikan [at] dengan @ apabila menghantar emel

  • Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Tambah Saham Koperasi HPA Secara Online
  2. Urut Refleksologi…Terus Ke Rumah Anda!
  3. Kelas Pengajian Perubatan JAWI Secara Percuma!
  4. Perihal Bonus HPA

Tags: , ,


6 Responses to “Semak Bonus HPA Anda Secara Online”

  1. Pendaftaran sebagai ahli Koperasi HPA. Adakah apa2 surat menyurat dari pihak pentadbiran diberikan kepada ahli tanda pengesahan sebagai ahli Koperasi? No ahli saya ialah 257382.

  2. salam, ada masalah ke? bila sy masuk kan nama dan kala laluan saya..tp keluar nama yg sama tp binti lain…dn no.ahli pon berbeza…

  3. Saya telah hantar surat memaklumkan saya telah bertukar alamat. Tetapi hingga sekarang saya tidak mendapat maklum balas. Saya ingin tahu sama ada pembelian saya terhadap produk HPA mendapat bonus atau tidak memandangkan saya tidak menerima apa-apa surat. No. ahli saya ialah 262349

  4. minta tolong up-date alamat baru says. selepas pindah saya tak tau kemana pergi bonus saya walaupun pembelian selalu dibuat. saya guna ic lama A2286602. saya akan beri alamat baru later.

  5. salam, tolong beri tarikh seminar hpa terbaru kat saya. dah lama nak aktif balik.

  6. tuan,

    saya dah pergi ke oriental chinese cuisene restaurant. ok jugak. kenapa pakai beras melayu. staff serve nasi berterabur sebab senduk nasi kering. next time senduk tu kena celup dalam air boleh no. small matters shows big things sometimes.

Leave a Reply