PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG (PIC) Di KLIH

Alami pengalaman pembelajaran bersama Pengarah Urusan, Tuan Haji Ismail Bin Haji Ahmad di KL INTERNATIONAL HOTEL dalam program PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG pada 23 & 24 Februari 2008

3 thoughts on “PERKONGSIAN ILMU CEMERLANG (PIC) Di KLIH”

  1. jika seseorang mempunyai beberapa penyakit seperti asma, resdong, migrain dsb, apakah produk HPA yang terbaik yang perlu diamalkan? apakah sinergi yang terbaik untuk orang tersebut? (andaikan orang tersebut adalah “beginner user”)

  2. Salam Ahmad, produk HPA tidak memberi sebarang kesan sampingan kpd semua pengguna termasuk ibu yg hamil. Tetapi ibu hamil tidak boleh mengamalkan Pelawas dan Paramaria Plus pada masa sdg hamil. Set terbaik (lengkap) utk apa jua masalah penyakit adalah produk 3D iaitu dkarm, ddeu, dan ddet disertai dgn omega 3 (kapsul or softgel). Jika tidak berkemampuan, anda boleh cuba amalkan produk spt Morin-A, Madu Asli, Minyak Herba > utk asma. Resdung: Coscinium Plus, Pelawas, Roselle. Migrain: herba Tuju Angin, Teh Herba. Mulakan dgn dos yg rendah terlebih dahulu. Bykkan minum air kosong dan amalkan secara berterusan. InsyaAllah penyakit anda akan sembuh dgn izin Allah. Wassalam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge