Produk ini dihentikan sementara pengeluarannya-DuniaHerbaHPA.com
Rumusan khas dari buah kundur yang ditanam secara organik. Kaya dengan vitamin C dan juga baik untuk kesihatan organ tubuh manusia. Ramai yang tidak tahu khasiat buah kundur yang antaranya mampu menghilangkan demam dan batuk terutama untuk kanak-kanak yang sukar untuk makan ubat. InsyaAllah demam dan batuk boleh hilang sekiranya diamalkan beberapa kali dengan meminum jus kundur.
Selain itu, pakar perubatan juga mengakui bahawa khasiat buah kundur (Benincasa Hispida), sesuai untuk masalah pernafasan dan lain-lain.
Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 15
Sabah & Sarawak: RM 18
Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 12
Sabah & Sarawak: RM 15
Nilai Mata (NM): 4
apakah khasiat sebenar kordial ini?
Salam Hakim, info tentang manfaat kordial ini akan dikemaskini dari masa ke semasa. Harap bersabar.
kenapa produk ini di hentikan pengeluarannya? saya berhasrat untuk menanam buah kundur secara komersial, adakah pihak tuan boleh menawarkan kontrak pembelian buah kundur tersebut. jika ada, berapakah harga yang di tawarkan oleh pihak HPA?