Sabun Susu Kambing

sabun-susu-kambing-2.jpgPelembap dan pemutih serta melindungi kulit anda.
Sabun susu kambing asli yang mengandungi bahan pemutih dan pencerah semulajadi. Sangat sesuai untuk kulit yang sensitif pada bahang matahari dan perubahan cuaca. Ia mengandungi pelembap, mencegah kulit menjadi kering dan kasar. Sesuai digunakan untuk seisi keluarga.

Komposisi (50 gram per buku x 2):
Susu kambing

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 6
Sabah & Sarawak: RM 7

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 5
Sabah & Sarawak: RM 6

Nilai Mata (NM): 2

36 thoughts on “Sabun Susu Kambing”

  1. Dear HPA,

    I really interested to sell “Sabun Susu Kambing” in my country,
    so pls give me about price etc

    Tq very much,
    Niken

  2. Assalamulaikum tuan,

    Saya adalah pengguna spirillina madu dan ingin mencadangkan agar pihak hpa dapat mengubah bahagian mulut botol produk tersebut agar lebih besar supaya ia dapat dikeluarkan dengan menggunakan sudu kerana bentuk botol sekarang agak tidak ‘user friendly’.

    Sekian. Terima kasih.

  3. salamz..
    kt mn sy blh beli sabun ni kt kota bharu, kelantan…??
    sabun ni blh x hilangkan parut2 jerawat yg hitam2 tu..??

    1. sabun ni klu gune..lame2 parut itam jerawat akan ilang…he3..jgn takut untuk mencube..product ini berkesan dan dijamin halal dan selamat…

  4. Salam Cik Gee, produk HPA boleh didapati di cawangan dan stokis HPA seluruh Malaysia termasuk di Kelantan. Anda boleh mendaftar sebagai ahli HPA melalui rangkaian kami (klik link ini >> http://duniaherbahpa.wordpress.com/pendaftaran-ahli/ ) dan kemudian membuat belian produk di mana-mana stokis HPA seluruh Malaysia dengan harga ahli. Sila lihat senarai stokis di Kelantan di link ini >> http://www.hpa.com.my/mal.php?page=dist atau yg ini >> http://www.hpa.com.my/find_agen.php . Anda digalakkan menggunakan Bedak Tompok Hitam utk mengatasi masalah parut jerawat. Sinergi bersama Minyak Pati Sepang utk kesan yg lebih baik. Diharap info ini dapat membantu anda. Terima kasih.

  5. Salam Ukhuwwah..!
    sy p’guna sabun ni, tetapi sy was2 nk m’gunakannya dlm keadaan cuaca sejuk. sabun ni sesuai ke utk dgunakn di musim sejuk? tak merosakkan kulit ke?

  6. Saya pelajar TIngkatan 4 MRSM Pendang,Saya berminat tentang produk ini, saya beserta rakan-rakan saya teringin untuk membuat thesis berkenaan dengan susu kambing, jika pihak HPA sudi membantu kami, kami memerlukan seorang mentor untuk menjayakan program thesis kami.

    1. sabun ni sesuai untuk sume jenis kulit…kulit kering pown sesuai sbb sabun ni mengandungi pelembap…so,kulit akan sentiasa di pelihara dri sentiasa kering..slamat mencube..sebarng pertanyaan bley la email sye..he3

    1. norizan..sabun susu kambing ni xd bahan kimia mcm product kosmetik laen..product ni dijamin selamat…kebanyakan product HPA beasaskn herba..product ini sgt elok untuk kandungan dan untuk kesihatn family awk…slamat memcuba ya..yg penting product ini halal dan baguz untuk kesihatan keluarga..

    1. wslam fifam…he3,,,sye sudah 3 tahun gune product HPA..sabun susu kambing sgt bagus..na2 bagi kulit yg sensitif..kulit x sekata..mse 1st sye gune sabun ni muke sye truk sgt..yela..ngan kulit xsekata agy..yela mse kt skula aktif sukan..kulit pown selalu sunburn..tp sejak pakai sabun susu kambng HPA ni..alhmdullah kulit muka sye makin elok..makin cerah,dan makin licin..muke pown xd jerawat dah..so,sye proceed la gune sabun 2 smpi skunk..cume mse 1st2 pakai uw pedih siket la…pastu lame ok..slamat mencube..yg penting ianye halal dan slamat digunakn…pape soklan na tnye boleh la email sye..twiggies92@yahoo.com..sye juge merupakan agent HPA..

  7. salam.. sy mmpunyai kulit muka brjerawat, parut2 yg sukar utk hilang.. adakah produk susu kambing ini dpt mnyelesaiknnya? bnyak produk sy sudah cuba..

  8. salam kpada sume umat islam..kepada sesape yg na tanye soklan tentang cmne na dptkn harge murah ataw ape2 soklan boley la tnye kpda sye..ibu sye merupakan agent HPA…so,if ad pape yg muskil boley la tnye sye…harap2 dpt membantu..nye…ni email sye…twiggies92@yahoo.com

  9. salam…sy mempunyai masalah liang pori2 saya besar…sabun ni bley x mengecilkan riang pori2 saya?? dan sya jga mempunyai masalah kulit sensitif dan berminyak yang sangat teruk…

  10. I am looking for Power soap frm Goat’s milk. Good quality no chemical added originally frm milk. Need big quantity.Bulk is ok. please need guidence/info.Thank you

  11. Salam mohon cadangkan jenis sabun ntl kulit sy. Sy seorang pelajar, dan hari2 pergi kelas terdedah dgn cuaca panas. Jadi sy terpaksa gunakan cream bg mengawal kulit dari chy matahari. Tapi kulit jadi berminyak, sy mohon syorkan sabun apa ntk sy pakai sbgi pencuci muka bg mengawal minyak berlebihan di muka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge