16 thoughts on “Jom Boikot Barang Israel”

  1. kenapa kerajaan m’sia tidak turut sama dalam usaha memboikot barangan israel??
    jgn bagi brang2 ni berada di pasaran m’sia.. hentikan penjualan untuk rakyat!!

  2. setahu aku kn..boikot ni dh stat 4 thn lalu kot..
    tyme iraq knq atak dlu..
    skng br nk tngadah??
    boikot tok slamanya..!!!!
    TAKBIR!!

  3. boikot baragan israel………mereka kejam…..moga2 allah trunkan malapetaka kt mereka……..selamatkan saudara islam kta…..hdup hamas….hidup palestin……..

  4. Boikot je barangan US dan ISRAEL. Kita hentikan dan haramkan jenama mereka memasuki negara ini sebab kita takde hubungan diplomatik dengan ISRAEL.

  5. saya menyokong penuh usaha kita umat Islam memboikot barangan israel laknatullah..

    tp sedikit rs kecewa bila sy edar flyers.ada org tnya milo pun boikot jg??lps ni kita nk minum apa??

    punya singkat pemikiran org islam kita skrg..

    Disamping kita boikot pizza hut, kfc,mcd & sebagainya.sepatutnya pihak RadixFC menggunakan peluang ini untuk mempromosi barangan buatan Islam&Malaysia kita..

  6. Kita mesti Boikot barangan Israel kerana mereka telah membunuh saudara kita di Gaza….Sama-sama kita boikot supaya mereka tak cukup duit mahu beli barang senjata termasuk boikot barang Amerika kerana mereka menolong Israel!!!

  7. Boikot jagan tak boikot….

    Kenapa mereka kejam…..

    Berdoa agar Allah turunkan malapetaka arah Israel baru padan muka….

    Amerika tak terkecuali kerana mereka menolong Israel….

    Sila tolong Palestin kesian mereka huhuhu….

  8. salam…

    aku gembira tengok ramai yang nak boikot barangan yahudi ni…..

    tapi ada lagi produk mereka yg kita x ambil kisah pun.. malah lebih ramai lagi rakyat melaysia mengagung-agung kan produk ni serta ada plak yg bangga kalau ada akaun kat sana…

    kenapa kita x boikot sekali FACEBOOK dengan MYSPACE ????????

    Korang tau x yang website Facebook dan Myspace sebenarnya adalah milikan Yahudi? Ibu dan Bapa kepada Founder website Facebook iaitu Mark Zuckerberg adalah keturunan YAHUDI dan MYSPACE telah dibeli oleh Google yang juga hakmilik orang YAHUDI….

    Setiap kali kita akses ke website ni google akan generate 1 impression untuk iklan mereka .. setiap page yg kita klik akan generate lagi unique IP impression untuk generate income kepada Facebook ataupun Myspace….

    So dalam diam facebook dan myspace boleh generate beratus ribu USD dalam sehari hasil dari impression yg semua user login ke web tu…

    x payah lah nak bangga kalau ada akaun facebook atau myspace…. kita laungkan boikot produk yahudi tapi dalam diam kita bagi dorang duit kat facebook atau myspace….

    aku x pernah ada akaun facebook atau myspace sebab aku slalu online kat http://www.iuneety.com kat sana mereka guna aplikasi yg facebook guna dan web ni adalah 100% hasil karya anak tempatan malaysia.. kita patut support web camni…. siapa lagi yg nak sokong dan support org kita sendiri kalau bukan diri kita…. try lah login kat http://www.iuneety.com dan rasai perbezaannya…

    salam….

  9. salam.

    semoga Radix dan produk-produk halal yang lain dapat memperluaskan perniagaan ke seluruh daerah diserata negeri..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge